• uncategorized

Noile zboruri Wizz Air au plecari de pe Aeroportul „Aurel Vlaicu“ din Bucuresti (Baneasa) si Targu Mures, destinatiile fiind Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra (Luton) si Roma (Ciampino), respectiv Roma (Ciampino) si Barcelona . Reprezentantii companiei au afirmat ca nu se vor limita la aceste curse, pana in 2008 fiind programate lansari de zboruri catre alte 13 destinatii. „Va fi un an plin pentru noi. Pana in vara anului 2008, Wizz Air va fi liderul pietei de trasport aerian low-cost din Romania“, a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air. Oficialul a mai anuntat ca in luna mai va fi deschisa o baza operationala in Romania, pentru deservirea unei aeronave Airbus A320. Compania deruleaza acum un proces de recrutare a unor piloti si insotitorilor de bord de origine romana.
Obiectivele pentru 2007 sunt ambitioase: o cifra de afaceri de 30-40 de milioane de Euro, trasportarea a 500.000 de pasageri si atingerea unei cote de 15% din piata romaneasca de transport aerian de pasageri.
Wizz Air este prezenta in Romania din vara anului trecut, cand a initiat operarea cursei Targu Mures-Budapesta. Potrivit cifrelor raportate de companie, pe aceasta ruta au fost transportati anul trecut 20.000 de pasageri. Pe plan european, Wizz Air a trasportat in 2006 peste 3 milioane de pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *