10 iunie 2022
  • Aerian

Cercetările realizate la nivel global în perioada pandemiei arată că aproape jumătate (45%) dintre călători ar rezerva o călătorie dacă ar avea opțiunea de anulare gratuită sau posibilitatea de a-și recupera suma plătită. O treime (32%) au declarat că ar rezerva călătoria dacă ar putea să o reprogrameze în mod gratuit. Vola.ro, lansează serviciul de rambursare a prețului biletului de avion, Vola Flex. Prin intermediul căruia în cazul unui zbor anulat în mod voluntar, pasagerii români își primesc banii înapoi sub formă de numerar, în maximum 3 zile.

Vola.ro lansează serviciul de rambursare a prețului biletului de avion
Vola.ro lansează serviciul de rambursare a prețului biletului de avion

“Călătorii doresc să se simtă confortabil atunci când fac o rezervare. Cea mai mare îngrijorare în rândul turiștilor o reprezintă incapacitatea de a-și recupera costurile biletelor de avion. Prețul unui bilet de avion reprezintă cea mai mare pondere din costul total al călătoriei. Ne-am dorit să găsim o soluție pentru clienții noștri care a venit sub forma serviciului Vola Flex”, a declarat Claudia Tocilă, director de marketing Vola.ro

Vola.ro lansează serviciul de rambursare a prețului biletului de avion


În maximum 3 zile Vola.ro va returna contravaloarea biletului de avion pasagerilor ce achiziționează serviciul Vola Flex.
În încercarea de a răspunde solicitărilor clienților care își doreau să-și anuleze călătoria în mod voluntar din diferite motive și din dorința de a fi cât mai aproape de nevoile lor, Vola.ro a lansat serviciul Vola Flex. Acest serviciu est disponibil tuturor pasagerilor care efectuează rezervări de bilete de avion prin intermediul site-ului Vola.ro.
Toți pasagerii care decid că nu mai doresc să efectueze călătoria din diferite motive, primesc banii înapoi. Vola Flex se aplică și pentru celelalte servicii adiționale achiziționate odată cu biletul de avion.

Când poate fi folosit și cum poate fi adăugat serviciul  Vola Flex?


Vola Flex este un produs de travel fintech – adică o protecție financiară aplicabilă serviciilor turistice. E un serviciu original, unic lansat exclusiv de Vola.ro care permite clienților să anuleze rezervarea în mod voluntar. Pot beneficia de serviciul Vola Flex clienții care au adăugat această opțiune odată cu efectuarea rezervării. Se aplică atunci când aceștia își doresc să anuleze în mod voluntar rezervarea din orice motiv cu până la 48 de ore înainte de primul zbor din itinerariu. Rambursarea costurilor se face în numerar în termen de maximum 3 zile lucrătoare. Serviciul Vola Flex nu se aplică în cazul în care compania aeriană a anulat deja un segment sau ambele segmente de zbor. În acest caz, Vola.ro face demersuri pentru recuperarea segmentului/segmentelor anulate. Rambursarea acestora se face conform procedurilor standard de rambursare ale companiei aeriene.

Vola.ro lansează serviciul de rambursare a prețului biletului de avion


94% dintre cei care au observat produsul pe site-ul Vola.ro au declarat ca îl găsesc foarte util pentru călătoriile viitoare. Motivele principale care ar putea interveni fiind cele medicale ușoare, evenimente neprevăzute în familie sau la locul de munca.
În acest moment este singurul produs de acest tip care acoperă absolut toate motivele pentru o potențială anulare de zbor, care nu solicita niciun fel de document suplimentar și fără birocrație la solicitarea rambursarii.

Sursă foto: Envato Elements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *