• Aerian

2989-vesti-bune-pentru-tarom

Compania TAROM a fost desemnată linia aeriană a anului 2015 în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Industria Hotelieră a Turismului şi Ospitalităţii din România.
Gala de Excelenţă şi-a propus să premieze proiectele care au marcat evoluţia industriei hoteliere, a turismului și a ospitalitaţii, iar categoriile care au intrat în competiţie au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agenţii de digital.
Câștigătorii au fost desemnați în urma procesului public de votare care s-a desfășurat online până la 20 martie. Ulterior, nominalizaţii au fost jurizați și de o comisie formată din specialiști din diverse arii ale industriei hoteliere, turismului  și ospitalității.
La categoria „Linia aeriana a anului”, TAROM a fost declarată câştigătoare, pentru a patra oară consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.
„În numele echipei TAROM, doresc să mulțumesc celor care ne-au dat  votul lor de încredere, acest lucru ne onorează dar ne şi obligă în același timp să fim mai buni şi să dezvoltăm produse cât mai atrăgătoare pentru pasagerii noștri. Ne străduim să reprezentăm cu cinste numele și poziția pe care o avem, deşi mediul de afaceri este tot mai competitiv“, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivităţii de premiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *