• Aerian

TAROM a câștigat 3 premii importante. „Compania aeriană cu cele mai scăzute emisii de CO2 pe distanță medie”, „Compania aeriană cu cel mai bun management al deșeurilor” și „Compania aeriană cu cea mai bună implicare a angajaților”. Toate acestea în Provocarea Zborului Sustenabil (The Sustainable Flight Challenge), o inițiativă a Alianței SkyTeam!

Totodată, TAROM a fost finalistă și la alte categorii. „Cele mai scăzute emisii de CO2 pe distanță medie”, „Cea mai mare reducere de CO2 pe distanță medie”, „Cel mai bun management al deșeurilor“. Precum și „Manevrare la sol cu cele mai scăzute emisii de CO2”, „Cea mai îndrăzneață mișcare”, „Cea mai bună inovație durabilă – valoare economică” și „Cea mai bună implicare a angajaților”.

15 companii aeriene au participat la această inițiativă globală

“Felicitări echipei TAROM, dar și celorlalți participanți. Au participat 15 companii aeriene la această inițiativă globală. TAROM se transformă și intră în linie cu principalii actori din industria aviatică de transport pasageri. Pe lângă aspectul fundamental al siguranței și confortului pasagerilor, TAROM a demarat mai multe acțiuni. Scopul a constat în măsurarea cât mai exactă și eliminarea în timp a amprentei de emisii de CO2. Este o călătorie lungă și anevoioasă pentru a face aviația mai sustenabilă. Continuăm să ne implicăm în fiecare zi spre îndeplinirea acestui deziderat comun”, a declarat Mihăiță URSU, Director General CEO al TAROM.

TAROM și ceilalți participanți la Sustainable Flight Challenge au generat peste 700 de inovații unice și o reducere medie a emisiilor de CO2 de 15%.

SkyTeam este o alianță aeriană globală. Oferă clienților companiilor aeriene membre acces la o vastă rețea ce cuprinde mai multe destinații, frecvențe și conectivitate.
Alianța SkyTeam este formată din mai multe companii aeriene. Printre care se numără: Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France și altele.

Sursă foto: Envato Elements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *