• uncategorized

„Ministrii si partea de conducere vin si pleaca cu o viteza fantastica. Cred ca nici nu stiu de unde se ia liftul. Cand invata si ei de unde sa ia liftul ca sa urce in birou acolo, la etajul 1 probabil, sau merg pe scari, deja sunt schimbati”, a atentionat si Radu Dinescu, secretarul general al UNTRR, in cadrul unei conferinte Mediafax.
Iar toate aceste schimbari vin pe fondul marilor probleme cu care se confrunta transporturile romanesti, indiferent ca vorbim de domeniul naval, de cel aerian, feroviar sau rutier.
Pentru dezvoltare, este necesara infrastructura, asa cum a explicat si Radu Merica, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana – AHK Romania: „Pe partea de infrastructura, dezvoltarea merge in ritmul pe care il vedem. Nu ai cum sa rezolvi infrastructura, daca la fiecare trei luni ai un nou ministru care schimba aparatul de sub el”.
Noul ministru, Ioan Rus, este cel de-al saptelea venit, in ultima perioada, in cabinetul de sef al transporturilor romanesti. Sa speram ca va fi mai norocos si va ocupa fotoliul mai mult timp, astfel incat sa apuce sa realizeze ceva concret si benefic pentru transporturi, pentru romani.
Bafta, domnule ministru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *