• uncategorized

Noul complex Romil se desfasoara pe o suprafata totala de 20.000 mp, din care 4.200 mp spatiu construit fiind structurat pe mai multe compartimente: show-room Auto Padova, cu o suprafata de expunere de 1.000 mp, service Fiat-Alfa Romeo-Lancia, service Ssang Yong, service Iveco – ce functioneaza ca unitati independente, si cladirea pentru birouri de vanzari si logistica, cu o suprafata de 600 mp.

 

Cel mai apreciat service

Conform analizei Customer Satisfaction Index Network, realizata de Iveco pentru 2008 in Europa, cele mai apreciate unitati depanatoare Iveco din Romania sunt cele din reteaua Romil. Astfel, unitatea din Iasi a fost plasata de catre clientii Iveco pe primul loc in Romania in procesul de vanzare, iar unitatea din Constanta a fost considerata cea mai performanta la capitolul depanare. Aceasta recunoastere vine dupa ce si in 2007 un alt service din reteaua Romil, cel din Iasi, a fost considerat cel mai apreciat service Iveco din Romania.

In cadrul complexului inaugurat luna trecuta, unitatea service pentru  autoturisme si vehicule comerciale, cu o suprafata de 800 mp, are 14 posturi de lucru dotate cu elevatoare de 3 si 5 tone si amplasamente pentru lucrari speciale (geometrie directie, interventii sisteme electice/electronice, reparatii grupuri moto-propulsoare).

Unitatea service Iveco pentru vehicule medii si grele, amplasata pe o suprafata de 700 mp, acopera necesarul de intretinere si reparatii al intregului parc de vehicule existent in circulatie, atat in garantie, cat si post-garantie, asigurand totodata si posibilitatea repararii remorcilor si semiremorcilor rutiere. In aceasta unitate se poate executa toata gama de interventii tehnice pentru autocamioane medii si grele Iveco, autovehicule comerciale Iveco si Fiat, autobuze si microbuze Iveco si Irisbus, vehicule si utilaje de santier Carmix.

In acelasi complex functioneaza si unitatea de tinichigerie-vopsitorie (cu un ultramodern cuptor de vopsire/uscare si laborator propriu de preparare a vopselurilor), o statie ITP pentru toate categoriile de vehicule si o spalatorie auto.

 

Auto Padova, laureata cu titlul „Atelierul TEC 2008“

Prin titlul castigat de ing. Dan Frunza la Olimpiada TEC 2008, la care au concurat cei mai buni experti tehnici Fiat din tara, concesiunea Auto Padova din Iasi a primit distinctia de „Atelierul TEC 2008“, ce va fi detinut pe toata durata anului 2009.

Infiintata in anul 1994, Romil este dealer autorizat Iveco in Romania din anul 1997, iar prin Auto Padova – concesionar zonal Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Ssang Yong din 1995. In 2008, Romil Group a livrat 1.619 autovehicule, dintre care 550 de vehicule comerciale usoare si camioane Iveco, de la 3,5 la 44 tone. De asemenea, prin leasing operational, ROMIL a inchiriat in numai trei ani circa 250 de vehicule comerciale si camioane. Aceste performante recomanda Romil Group drept o companie de prestigiu in Romania, ce se ridica la standardele Uniunii Europene in materie de vanzari, inchiriere pe termen scurt sau lung, consiliere, service si piese de schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *