• uncategorized

Astfel, proiectul prin care se prevede largirea la patru benzi de circulatie a DN73 km 7+000 – 11+100 (4,1 km) si a drumului de legatura cu DN 73D (3,28 km) va fi finantat in 2011 cu 50 de milioane de lei, investitia urmand sa asigure marirea capacitatii de circulatie si a fluentei traficului de la uzina Dacia-Groupe Renault catre autostrada Bucuresti-Pitesti, DN 7 Pitesti-Sibiu si DN 73 Pitesti-Brasov.

Al doilea proiect vizeaza largirea la patru benzi a DN 7 Baldana-Titu km 30+950 – km 52+350, investitia urmand sa asigure marirea capacitatii de circulatie si fluenta a traficului de la Centrul de incercari al „Renault Technologie Roumanie”. Pentru acest proiect amplasat in judetul Dambovita va fi alocata de la buget in acest an suma de 29,346 milioane lei.

„Prin aceste investitii sprijinim crearea de noi locuri de munca in economia romaneasca, Dacia-Renault fiind o companie extrem de importanta pentru cresterea capacitatii de productie a industriei nationale. In acelasi timp, vom sprijini si cresterea mobilitatii in randul celor 2.200 de tineri romani pe care Dacia-Renault ii pregateste si ii specializeaza in Romania”, a declarat ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *