4 octombrie 2009
  • uncategorized

In cadrul Adunarii Generale a membrilor AOCR, Florin Lungu, administratorul Mailman Curier Rapid, a fost desemnat secretar al asociatiei. AOCR a fost infiintata in 2005 sapte companii romane sti ca asociatie cu caracter profesional, nonguvernamentala si nonprofit, menita sa reprezinte si sa sustina interesele membrilor in rela- tia cu autoritatile publice.

AOCR isi doreste in primul rand crearea unei recunoas- teri pozitive a activitatii de curierat, precum si cresterea increderii clientilor in serviciile oferite pe piata romaneasca, prin implementarea de coduri de conduita si de buna practica, asigurarea unui cadru legislativ competitiv si prevenirea adoptarii restric- tiilor birocratice si legislative.

In 2009, asociatia isi propune sa continue dezvoltarea domeniului pe care il reprezinta si a tendintei generale de crestere calitativa a serviciilor de curierat in Romania, aliniindu-se la standardele internationale. Printre proiectele planificate pentru acest an, AOCR isi propune infiin- tarea unui secretariat si adoptarea unui mod transparent de comunicare cu institutiile statului si cu clientii firmelor de curierat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *