• uncategorized

Practic, un targ la care am reusit sa imbinam carierele cu distractia. Si la care am realizat, cu bucurie, ca studentii stiu ce vor si ca au un real interes pentru firmele din viitorul lor domeniu de activitate. Foarte important mi s-a parut faptul ca numerosi tineri nu si-au cautat doar un simplu job, ci au dorit (si au si gasit!) companii dispuse sa-i invete meserie, sa-i „creasca” si sa le ofere posibilitatea de a performa.
Totodata, si specialistii in recrutare ai firmelor prezente la JobTransport s-au declarat multumiti: au strans suficiente CV-uri, astfel incat au de unde selecta viitoare forta de munca de calitate. Asadar, zilele acestea, studentilor care si-au depus CV-urile la standurile angajatorilor de la JobTransport ar putea sa le sune telefoanele si sa fie chemati la interviuri!
Una peste alta, asa cum ne-am si propus, JobTransport s-a dovedit a fi de folos atat angajatorilor, cat si studentilor si absolventilor. De aceea, la primavara vom organiza cea de a doua editie a JobTransport.
Unde va asteptam cu drag!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *