• uncategorized

Exista doua tipuri de unitati de depozitare: cele cu acces din exteriorul cladirii, care nu beneficiaza de sistem de incalzire si ventilatie si cele cu acces din interior, incalzite si ventilate. Tarifele de inchiriere sunt calculate lunar pentru fiecare unitate de depozitare in parte (nu pe metru patrat sau metru cub) si sunt negociabile.

„Euro Mini Storage ofera un serviciu unic, de care era nevoie pe piata romaneasca, motiv pentru care credem ca acesta va avea succes. Estimam ca, pana la sfarsitul anului, primul depozit va fi ocupat in proportie de 40-60%, avand in vedere ca asteptarile noastre cu privire la numarul de cereri din primele luni au fost deja depasite“, a declarat, cu ocazia inaugurarii depozitului, Danu Temelie, managing partner, responsabil cu operatiunile din Romania si Ungaria.

Publicul tinta al noului tip de serviciu este constituit atat din persoane juridice (retaileri, firme mici si mijlocii), cat si persoane fizice cu venituri medii si mari. „Serviciul de depozitare cu autoservire face parte din evolutia obiceiurilor de consum si dezvoltarea pietei imobiliare din marile orase. Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai constienti de mobilitatea si confortul spatiului locativ, acestia cauta solutii de a-si imbunatati calitatea vietii fara a fi nevoiti sa faca o investitie costisitoare sau un angajament major. De asemenea, firmele mici si mijlocii cauta solutii de a-si extinde operatiunile si spatiul de lucru fara a face investitii majore.

Aceste cazuri pot avea o solutie la indemana prin serviciile oferite de Euro Mini Storage“, a adaugat Danu Temelie. In afara de serviciul existent in Bucuresti, Euro Mini Storage a dezvoltat si deschis in aceeasi perioada un serviciu similar in capitala Ungariei, Budapesta. „Pentru urmatorii ani, strategia noastra se va concentra asupra recuperarii investitiei. Este normal ca anul 2010 sa fie un an al incercarilor de educare si crestere a pietei de servicii de depozitare pentru Euro Mini Storage.

De asemenea, vom testa piata pentru a identifica noi oportunitati de extindere a acestui serviciu“, a conchis Danu Temelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *