• Feroviar

Într-o eră caracterizată de schimbări economice, instabilitate politică și o percepție adversă asupra antreprenoriatului, se evidențiază performanța remarcabilă a GFR și Grampet Group, două companii laureate la Gala Top Firme 2023. Recunoaștere pentru GFR și Grampet Group.

La Gala Top Firme 2023, desfășurată la Ateneul Român din București pe 2 noiembrie, GFR și Grampet Group au fost onorate și recunoscute la nivel național pentru excelența lor în generarea de venituri și furnizarea de servicii sau produse excepționale. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de fast și eleganță, oferind antreprenorilor șansa de a primi apreciere la nivel național într-o singură seară.

Grupul Feroviar Român a postat pe contul oficial de Facebook:

”Suntem mândri să anunțăm că Grampet Group și Grup Feroviar Român au câștigat Premiul Special la Gala Top Firme 2023 pentru contribuția semnificativă în educația tinerilor și formarea profesională a acestora. În ultimii șase ani, am reușit să școlarizam nu mai puțin de 1.200 de tineri pasionați de domeniul feroviar, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și cariera în acest sector. De asemenea, suntem mândri să anunțăm că am investit peste 18 milioane de euro în formarea de noi mecanici și personal feroviar de specialitate. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru constant față de educație și formare, și suntem hotărâți să continuăm să investim în viitorul tinerilor și implicit în industria feroviară”.

Această recunoaștere reprezintă nu doar o onoare, ci și un stimulent pentru companii de orice dimensiune și vechime pe piață, arătându-le că întreaga lor contribuție lor a avut un impact pozitiv asupra comunităților locale și chiar asupra întregii țări.

O realizare remarcabilă a acestor companii a fost investiția în educația și formarea a peste 1.200 de tineri pasionați de domeniul feroviar în ultimii șase ani. Această acțiune nu numai că a oferit oportunitatea acestor tineri de a-și dezvolta abilitățile și carierele, dar a și consolidat angajamentul constant față de educație și formare.

Recunoaștere pentru GFR și Grampet Group

Această distincție reprezintă nu doar o recunoaștere a performanței financiare a companiilor, ci și un elogiu adus eforturilor depuse în educarea viitorului personal feroviar. GFR și Grampet Group au fost premiate în cadrul celei de-a 31-a ediții a Topului Național al firmelor Private, un eveniment organizat de Consiliul IMM-urilor din România timp de 31 de ani.

Acest eveniment de amploare, axat pe recunoașterea talentului antreprenorial, oferă categorii diverse de premii, inclusiv cele naționale generale și regionale, pe domenii de activitate și la nivel județean.

Astfel efectuând o analiză a informațiilor oferite de ONRC – Oficiul Național al Registrului Comerțului care include indici precum: profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri.

Mai mult decât o simplă distincție, premiul evidențiază evoluția financiară remarcabilă a GFR, care a înregistrat o cifră de afaceri de 1.006 miliarde RON în 2022, triplând profitul de la 19.3 milioane RON la 57.9 milioane RON într-un singur an.

Aceste rezultate impresionante dovedesc nu doar calitatea serviciilor oferite, dar și angajamentul continuu față de excelență și inovație în sectorul transporturilor și logisticii. Premiul obținut confirmă că munca depusă și impactul pozitiv asupra societății nu trec neobservate și că GFR și Grampet Group sunt printre liderii de necontestat în domeniul lor.

Sursă foto: https://cnipmmr.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *