• Știri

Wizz Air va lansa patru noi rute: din Cluj Napoca spre Larnaca (Cipru), de la Tirgu Mures spre Londra Luton (Marea Britanie) si de la Bucuresti catre Bari (Italia) si spre Alicante (Spania).

Rute noi: Cluj Napoca – Larnaca, 2/saptamana, din 4 iunie 2011; Tirgu Mures – Londra Luton, 3/saptamana, din 29 martie 2011; Bucuresti – Bari, 2/saptamana, din 27 martie 2011 si Bucuresti – Alicante, 2/saptamana, din 29 martie 2011.

“Aceasta extindere a retelei de zbor demonstreaza clar importanta pietei romanesti pentru noi. Suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate aici. In concordanta cu modelul nostru de business, de incredere, vom continua sa alegem, pentru anii care urmeaza, cei mai eficienti si cei mai de incredere furnizori din Romania, pentru a putea garanta servicii foarte bune la preturi accesibile”, a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Executive Wizz Air.

Toate zborurile sunt disponibile pe wizzair.com. Tarifele pornesc de la un pret de 140 RON, un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air a transportat peste 9,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni.
Flota companiei este compusa in prezent din 34 de aeronave Airbus A320, care opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 13-a baza, din Belgrad, Serbia si cea de-a 14-a din Vilnius, Lituania vor fi operationale din aprilie 2011. smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *