• Știri
UPS Extinde serviciul UPS WORLDWIDE EXPRESS

UPS extinde serviciul de coletărie UPS Worldwide Express™ și ajunge la 117 țări și teritorii. Compania oferă opțiunea livrării mai rapide pentru clienți în mai multe locații. UPS livrează cele mai multe colete la nivel internațional comparativ cu orice alt cărăuș.

Serviciul UPS Worldwide Express™ garantează livrarea în următoarea zi lucrătoare calendaristică, până la 10:30 a.m., prânz sau 2 p.m., în funcție de destinație. Din 2016, serviciul oferit de UPS este disponibil pentru încă 52 de țări și teritorii.

Companii din sectoare precum retail, high-tech, producție industrială și sănătate, dar și consumatori individuali folosesc serviciul pentru expedieri globale în regim de urgență. Companiile care oferă produse cu termen de expirare scurt și companiile care produc bunuri pentru evenimente speciale care necesită modificări ale comenzilor de ultim moment găsesc extrem de utilă viteza și fiabilitatea serviciului.
Economiștii de la Organizația Mondială a Comerțului estimează o creștere a comerțului în acest an și au așteptări chiar mai mari pentru anul viitor. Serviciul UPS Worldwide Express ajută la facilitarea acestei creșteri, oferindu-le clienților mai multe opțiuni pentru livrări importante.

UPS Extinde serviciul UPS WORLDWIDE EXPRESS

„UPS investește în capabilități pentru extinderea conexiunilor la piețele globale, ajutându-i astfel pe clienți. Acest serviciu oferă o excelentă acoperire globală pentru transporturile în regim de urgență”, a declarat Jim Barber, președinte UPS International. „Odată cu această extindere, aria de acoperire totalizează 117 țări, care realizează aproape 95% din produsul intern brut la nivel mondial și 96% din importuri.

Republica Dominicană a devenit recent o piață puternică pentru exportatorii din SUA. În Europa, lista este completată cu Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Cipru, Georgia, Malta și Moldova,.Companiile beneficiind astfel de mai multe opțiuni, iar UPS confirmă astfel angajamentul luat de a facilita creșterea în regiune. UPS intenționează să investească 2 miliarde de euro în operațiunile din Europa până în 2019. Scopul este de a extinde numărul destinațiilor, a îmbunătăți timpul de livrare și a crește capacitatea globală.
Myanmar, care deține o poziție geografică unică între India și China, a beneficiat de îmbunătățirea accesibilității la piața mondială. Creșterea economică medie a fost impulsionată de creșterea schimburilor comerciale și a investițiilor cu peste 7% pe an. Piața are potențialul de a deveni un jucător puternic în economia globală.

UPS Worldwide Express face parte din portofoliul UPS Express™. Oferă cele mai multe opțiuni de livrare garantate să ajungă la o anumită oră din zi la nivel internațional, inclusiv operațiuni de vămuire de rutină.
Portofoliul UPS Express include:
·         UPS Express Plus pentru livrări dimineața devreme în 27 de țări
·         UPS Express pentru livrări la prânz în 117 țări și teritorii
·         UPS Express Saver pentru livrări la sfârșitul zilei în 220 de țări și teritorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *