• Știri

Tim Helsen are 35 de ani si este originar din Belgia. Acesta are in subordine aproximativ 400 de angajati. in cadrul UPS este responsabil de operatiuni, dezvoltare de business, strategie si suport pentru cele trei regiuni. Tim Helsen o inlocuieste astfel pe Iulia Nartea. Aceasta ocupa in prezent functia de country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

Helsen si-a inceput cariera la UPS in 2001. Functia pe care a avut-o a fost de specialist in finante in cadrul UPS Belgia. In anii urmatori, a ocupat mai multe pozitii. A avut responsabilitati tot mai importante in cadrul departamentelor financiar si contabil in Belgia, Olanda si Luxemburg. In 2007, a fost promovat pe pozitia de finance, reporting and planning manager in cadrul UPS Europe Supply Chain Solutions, cu sediul in Biel, Elvetia.

UPS desemneaza un nou Country Manager

In 2009, a acceptat pozitia de coordonator al departamentului financiar din cadrul Freight Forwarding and Logistics pentru regiunea de Sud. Ulterior fiind trasferat in Turcia pe pozitia de manager financiar si contabil de integrare, dupa ce UPS a achizitionat operatorul logistic local Unsped Paket Servisi Ve Ticaret. In 2010, Helsen a fost relocat in Dubai. Acolo a ocupat functia de director financiar pentru fosta regiune formata din Turcia, Orientul Mijlociu si Asia centrala.

UPS desemneaza un nou Country Manager

Tim s-a reintors la Bruxelles in 2011. Scopul a fost de a ocupa pozitia de director financiar si de contabilitate pentru contractorii autorizati de servicii din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Doi ani mai tarziu, a devenit controller pentru regiunea Europa de Est.

 Ocupa functia de country manager UPS Grecia, Ungaria si Romania din august 2014, cu sediul central la Bucuresti.

Tim Helsen este licentiat in taxe si contabilitate in cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

„Cu sprijinul unei echipe locale puternice, vom participa la cresterea businessului si vom continua sa ne construim reputatia de furnizor de solutii logistice excelente.”, declara Tim Helson. „Vom sprijini clientii din Grecia, Ungaria si Romania sa beneficieze la maximum de avantajele comertului global, sa se conecteze la pietele internationale si sa isi creasca avantajele competitive.”

Sursă foto: ups.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *