• Resurse Umane

Paolo Ferrari11111

Bridgestone, producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, anunță numirea lui Paolo Ferrari ca Președinte și Director General (CEO) al corporației pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), cu sediul central în Zaventem, Belgia. Paolo Ferrari va fi și membru al Consiliului Director și al Comitetului Executiv Bridgestone Europa NV/SA.
Franco Annunziato, care a deținut anterior poziția de CEO al Bridgestone EMEA, a fost numit Președinte Executiv și CEO al Bridgestone China Asia Pacific în ianuarie 2016.
Paolo Ferrari, de naționalitate italiană, aduce la Bridgestone o experiență bogată în leadership global, deținând multiple poziții de management în America de Nord, Europa și America Latină. El se alătură Bridgestone, venind de la Pirelli unde, cel mai recent, a fost CEO al diviziei LATAM, iar înainte de a deține această poziție a fost CEO și Președinte al corporației din America de Nord. Paolo Ferrari a deținut numeroase poziții de Director Executiv la Grupul Italian Telecom în Italia, Germania și Marea Britanie în mai multe departamente. La începutul carierei sale, a lucrat, de asemenea, în investment banking la Credit Suisse First Boston, în Londra.
Un Italian nativ, Paolo a trăit și a lucrat în mod deosebit în străinătate, în special în SUA. Deține o licență în afaceri și economie de la Università Bocconi și un MBA de la Stern School of Business, Universitatea din New York. Ferrari se va alătura companiei Bridgestone pe 19 septembrie 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *