• Resurse Umane

Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS din România, Ungaria, Grecia și Slovenia în funcția de Country Manager.

Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS
Daniela Constantinescu

În noul rol, Daniela Constantinescu va fi responsabilă de operațiunile din patru țări. Acestea numărându-se printre piețele de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa. Ei îi revine importanta misiune de a se asigura că cerințele tot mai mari din comerțul electronic sunt îndeplinite. Țările aflate în responsabilitatea sa fiind bine conectate la piețele cheie de export atât din Europa, cât și din întreaga lume.

„De-a lungul carierei mele profesionale am acceptat multe provocări și roluri, atât în interiorul, cât și în afara UPS. Am muncit din greu, ghidându-mă mereu după principiul «nemulțumirii constructive». Consider că nu am atins perfecțiunea în activitatea mea”, a declarat Daniela Constantinescu, odată cu numirea în noua poziție. „Mă bucur că voi avea oportunitatea de a ajuta numeroase afaceri din aceste țări să valorifice potențialul comerțului global. Companiile mici și mijlocii, în special, vor avea acces la rețeaua noastră de logistică globală inteligentă, ceea ce le va ajuta să ajungă pe piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile în mod sustenabil.”

Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS

Daniela Constantinescu este o profesionistă cu peste 20 de ani de experiență în finanțe și contabilitate. Aceasta s-a alăturat echipei UPS în anul 2007 în poziția de Director Financiar al sucursalei din România, iar ulterior a ocupat alte funcții de conducere. De asemenea, a fost responsabilă anterior și de operațiunile financiare ale companiei în Ungaria timp de un an și jumătate.

UPS a intrat pe piața din România în 1990. În prezent oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS în aeroporturile din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara. În același timp, România este conectată cu hub-urile europene prin rețeaua rutieră. UPS oferă clienților o mare varietate de servicii, care se diferențiază prin timpul de tranzit, vizibilitate, livrare door to door, dar și prin livrarea la locații alternative, la îndemâna clienților.

UPS desfășoară multiple activități prin care sprijină femeile aflate în funcții de conducere. De la campanii de sprijin pentru afacerile deținute de femei până la investiții în parteneriate în cadrul comunităților și creșterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. În prezent, 46% dintre membrii consiliului de administrație al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *