• Resurse Umane

DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni în domeniul serviciilor de mobilitate B2B, l-a numit pe Jarco de Bruin ca Director de Servicii Financiare, cu începere de pe 15 martie 2020. Poziția este nou creată. În cadrul echipei de management, de Bruin este responsabil pentru dezvoltarea strategică de servicii financiare, cum ar fi serviciile de rambursare sau de facturare. Totodată, va fi responsabil pentru subsidiarele DKV REMOBIS și LUNARDIS. Îi este subordonat lui Peter Meier, Chief Financial Officer DKV.

DKV_Director_Financial_Services_m (002)

„Suntem încântați să îl avem în echipă pe Jarco de Bruin ca nou director de servicii financiare”, spune CFO-ul Peter Meier. „Mulțumită numeroșilor ani de experiență ca director la ING Bank și consultant independent va continua să dezvolte serviciile financiare DKV și ne va ajuta să ne extindem în continuare portofoliul, în beneficiul clienților noștri.”

Olandezul Jarco de Bruin a fost consultant în firma Chance4Change, pe care o deținea în Utrecht. Anterior, de Bruin a fost Director Financiar la ING Lease. Iar înainte de această poziție a ocupat diferite funcții de senior management la ING Commercial Finance și ING Bank unde a lucrat timp de 21 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *