14 decembrie 2022
  • Naval
TTS- premiu de excelență la Gala Financial Intelligence

TTS- premiu de excelență la Gala Financial Intelligence.

Activitatea și performanța companiei Transport Trade Services (TTS) au fost recunoscute săptămâna trecută în cadrul Galei Financial Intelligence. Companiei i-a fost decernat premiul pentru “25 de ani de excelență în managementul lanțurilor logistice de transport pe Dunăre”.

TTS- premiu de excelență la Gala Financial Intelligence

Rezultatele TTS confirmă încă o dată flexibilitatea organizației și adaptarea la orice context. Printre acestea se numără operarea unor noi linii logistice dedicate exporturilor din Ucraina.

Premiul a fost ridicat de domnul Petru Ștefănuț, directorul general al TTS

Grupul TTS este lider pe piața serviciilor logistice integrate și transport pe ape interioare de mărfuri solide, vrac, materii prime, minerale, produse agricole și produse chime din bazinul Dunării.

TTS- premiu de excelență la Gala Financial Intelligence

TTS și filialele sale reprezintă o construcție solidă de logistică specializată pentru activitatea de operare portuară maritimă, operare în porturile fluviale și transport de marfă pe Dunăre. TTS este cunoscut în plan european, fiind prezentă prin serviciile oferite companiilor din țările riverane Dunării, din Germania până în portul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *