• Naval

Transport Trade Services a încheiat anul 2023 că fiind una dintre cele mai bine cotate companii la Bursa de Valori București. În luna decembrie, acțiunile TTS s-au clasat pe poziția a 12-a în clasamentul celor mai tranzacționate acțiuni listate la BVB. Transport Trade Services este listată din 2021 pe segmentul principal al Bursei de Valori București, cu simbolul bursier TTS și face parte din indicele de referință BET.

TTS a înregistrat o valoare a tranzacțiilor de 24.947.437 lei (media zilnică fiind de 1.385.969 lei), reprezentând 1,2% din valoarea totală a tranzacțiilor înregistrate.

TTS este una dintre cele mai bine cotate companii la Bursă

Mai mult decât atât, TTS a fost performerul indicelui de referinţă, anul trecut, cu un randament de 135,6%. În  luna decembrie 2023 au fost tranzacționate 950.433 acțiuni, iar media zilnică a fost de 52.802 acțiuni.

TTS este una dintre cele mai bine cotate companii la Bursă

Toate aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare. Conform celui mai recent raport financiar, Transport Trade Services a publicat o cifră de afaceri de 664,3 milioane de lei (în creştere cu 31,4% faţă de 2022) şi un profit de 250,5 milioane de lei.

Acţiunile TTS, performerul din BET din 2023

Așa cum au încheiat anul 2023, TTS continuă performanța la Bursă și în 2024. În primele şase şedinţe de tranzacţionare ale noului an, acţiunile transportatorului dunărean de mărfuri continua ascensiunea. Acțiunile au un început foarte bun de an – plus 5%, pe un indice de referinţă în urcare cu 2%. Acţiunile au fost tranzacţionate la BVB pe un rulaj de 7,7 milioane de lei, adică 3% din lichiditatea Pieţei Principale în acest interval, urcând de la 27 de lei la 28,5 lei pe unitate. Astfel, capitalizarea societăţii s-a majorat cu aproximativ 100 mil. lei, ajungând la 1,71 miliarde de lei.

Transport Trade Services, cel mai mare transportator român pe Dunăre

Înființată în 1997, Transport Trade Services este compania-mamă a TTS Grup, cel mai puternic furnizor de servicii logistice integrate. Grupul este activ în expediția de mărfuri, transport fluvial, operațiuni portuare și alte activități conexe, acoperind peste 100 de porturi și terminale portuare. Transport Trade Services desfășoară operațiuni comerciale în nouă țări (România, Serbia, Ungaria, Croația, Bulgaria, Austria, Slovacia, Ucraina și Germania).

Sursă foto: https://www.tts-group.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *