• Știri

Se circula in conditii de iarna (zapada de pana la 3 centimetri, afanata sau amestecata cu material antiderapant) in judetelele Iasi, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava, Bacau (pe raza carora a nins abundent in aceasta dimineata) si pe portiuni ale unor drumuri nationale care strabat zone montane, cele mai importante dintre acestea fiind DN7C (Piscul Negru, judetul Arges si Balea-Cascada, judetul Sibiu), DN11B (Targu Secuiesc, judetul Harghita), DN7A (Groapa Seaca – Jiet, judetul Hunedoara si Voineasa – Obarsia Lotrului, judetul Valcea) si DN67C (Novaci – Ranca, judetul Gorj, drum pe care pot urca catre Ranca doar autovehiculele echipate cu anvelope de iarna si cu lanturi antiderapante).

Se circula in conditii de ceata (vizibilitate de aproximativ 100 de metri, pe alocuri) in judetele Prahova (DN1 intre Ploiesti si Baicoi), Suceava si Giurgiu.

Centrul Infotrafic atentioneaza conducatorii auto care circula pe aceste drumuri sa aiba autovehiculele echipate cu anvelope specifice sezonului rece, sa ruleze cu viteza adaptata si sa foloseasca cu precadere frana de motor, mai ales ca meteorologii au prognozat pentru sambata ninsori la munte si in Maramures. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *