• Știri

“Am luat decizia de a reintroduce cursele dinspre Bucuresti si Cluj catre Constanta, din dorinta de a oferi o solutie de transport rapida catre litoralul romanesc. Pe perioada verii se inregistreaza o cerere importanta pentru aceasta destinatie. In acelasi timp, compania Tarom a decis sa suplimenteze numarul zborurilor pe mai multe destinatii interne pentru a-si consolida pozitia pe piata interna, in conditiile in care cererea pentru transportul aerian intern a crescut cu aproximativ 17% de la inceputul anului 2010, comparativ cu perioada similara a anului trecut”, a declarat directorul de marketing si vanzari al Tarom, Gabriela Bordea.

Astfel, in perioada 17 iunie – 26 septembrie, Tarom va reintroduce zboruri catre Constanta, cu plecare din Bucuresti si Cluj si retur in zilele de joi si duminica.

De asemenea, incepand cu data de 28 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Timisoara va creste de la 24 la 25, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa RO603/RO604 in ziua de duminica.

Din 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Cluj va creste de la 25 la 30, prin introducerea cursei suplimentare RO643/RO644, care va opera, de luni pana vineri. Si numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Oradea va creste de la 11 la 13, prin introducerea a doua frecvente suplimentare, in zilele de luni si miercuri, iar numarul de zboruri intre Bucuresti si Targu Mures va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare RO725/RO726, in zilele de luni/marti.

Incepand cu data de 3 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Sibiu va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare RO729/RO730, in zilele de luni/marti, iar numarul de zboruri intre Bucuresti si Satu Mare va creste de la 5 la 7, prin introducerea cursei suplimentare RO631/RO632, care va opera in zilele de luni si miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *