• Știri

Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, intre 27 octombrie 2013 si 29 martie 2014. Echipamentul sportiv de iarna consta in: o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari.

Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

TAROM a inceput inca din anii trecuti un proces sustinut de adaptare a produsului sau la necesitatile segmentelor de trafic sezonier. Prin gratuitatea la echipamentele sportive , dorim sa aducem un plus de confort celor care isi petrec  vacantele dedicate sporturilor de iarna. De asemenea, TAROM sustine cresterea turismului in Romania, care a devenit o destinatie foarte cautata pentru practicarea sporturilor de iarna. Faptul ca in  luna iulie 2013, TAROM a depasit pentru prima data pragul de 200.000 de pasageri transportati pe zboruri regulate, interne si internationale , ne onoreaza si ne obliga sa ne depasim standardele prin imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite pasagerilor nostri”, a declarat Chriastian Heinzmann, Director Executiv si Accountable Manager TAROM.

TAROM reaminteste pasagerilor ca pretul biletului de avion include numeroase avantaje, precum mese calde si bauturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. In ceea ce priveste bagajele, pasagerii clasei Economy pot  transporta un bagaj de cala in limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei Business au incluse in pretul biletului maximum 3 bagaje de cate 23 de kg. In plus, toti pasagerii pot transporta gratuit si un bagaj de mana de maximum 10 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *