• Știri

„Datele financiare si comerciale per ansamblu sunt imbunatatite, situatia fluxului de numerar (cash flow) fiind mai buna deoarece am reusit sa refacem rezervele de numerar la nivelul inceputului de an 2012, ceea ce ne permite inca un an de rezerve. Nu trebuie sa uitam ca la inceputul anului ni s-au dat doar 12 luni de supravieÈ›uire. Datorita masurilor implementate, suntem acum in poziÈ›ia de a continua activitatea, ceea ce demonstreaza ca punerea in aplicare a planului de management da rezultate”, spune Christian Heinzmann, Director Executiv TAROM si Accountable Manager.
 TAROM a inceput implementarea unui program ce va permite reducerea costurilor cu combustibilul, acest lucru reprezentand pentru o companie aeriana cea mai mare categorie de costuri.

Sunt de asemenea in curs de analiza un set de masuri suplimentare in scopul reducerii costurilor și creșterea veniturilor, altele decat cele incluse in planul de management.

Au fost operate mai puÈ›ine zboruri, dar cu venituri mai bune. In acest sens, s-a intrat in faza finala de implementare a unui sistem avansat de management al veniturilor care  va ajuta si vinderea locurilor ramase neocupate in avion, se mai spune in comunicatul care precizeaza ca impactul deplin al acÈ›iunilor se va observa numai dupa implementarea completa a planului de management si pe  termen mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *