12 decembrie 2022
  • Logistică

TachoscanWeb- un instrument indispensabil firmelor de transport, care vine de la INELO, prin soluția online.

Dacă aveți o companie în sectorul Transport, Shipping, Logistics (TSL), trebuie să luați în calcul obligațiile Pachetului de Mobilitate. Acesta impune multe obligații asupra firmelor TSL și poate provoca mari dureri de cap, în special în combinații cu alte prevederi legale în vigoare.

Pentru a scăpa de probleme, companiile din sectorul TSL pot apela cu încredere la asistența INELO, care de peste 20 de ani furnizează soluții digitale. Una dintre acestea este soluția online TachoscanWeb. Ca și partener tehnologic pentru instituțiile de control din 24 de țări europene, INELO pune la dispoziție un instrument sigur și testat de autocontrol, ale cărui funcții permit celor care au afaceri în TSL să-și păstreze pe deplin linștea, chiar și în situații neprevăzute.

TachoscanWeb. Transportatorii își pot face cont GRATUIT aici.


Precizăm că INELO este un producător de software și electronice, de cea mai înaltă calitate, pentru analiza și stabilirea timpului de lucru al șoferilor, un sistem de localizare prin satelit GPS, dedicat industriei de transport.

TachoscanWeb- un instrument indispensabil firmelor de transport

TachoscanWeb- un instrument indispensabil firmelor de transport. Beneficiile utilizării Tachoscan Web

Tachoscan Web operează în conformitate cu reglementările în vigoare din fiecare stat european. Aplicația folosește un singur software pentru a descărca, analiza și stoca datele regăsite pe tahografele digitale și cardurile șoferilor. Acest lucru facilitează efectuarea unei inspecții în trafic, dar și urmărirea și controlul camioanelor în timp real. În acest mod, șefii companiilor au control deplin.

Tachoscan Web respectă reglementările. Algoritmul de generare al încălcărilor, utilizat de 41 de autorități în 22 de țări din UE, oferă siguranța efectuării inspecției și controlului.

Tachoscan Web oferă rapoarte și analize detaliate. Prin intermediul jurnalului de bord și al aplicației, pot fi realizate rapoarte și analize detaliate privind timpii de odihnă și deplasare, distanțele, viteza vehiculului, utile atât pentru șoferi, cât și pentru conducerea companiei.

Totodată, Tachoscan Web oferă rapoarte privind analiza încălcărilor. Astfel, în orice  moment, șeful companiei (și instituțiile de control) pot verifica și analiza datele tahografului, pentru depistarea încălcărilor șoferilor.
Descărcarea datelor poate fi efectuată pe toate dispozitivele analogice și digitale, Tachoscan Web oferind suport pentru protejarea datelor.

3 funcții inteligente ale Tachoscan Web

  • Listă de încălcări – un raport transparent afișează o listă a încălcărilor șoferilor dvs. (de exemplu, depășirea timpului de odihnă, a timpului de lucru sau a limitei de viteză)
  • Setări individuale – se pot modifica setările implicite și se poate ajusta algoritmul de analiză a încălcărilor la regulile individuale ale companiei.
  • Intervalele de citire a datelor – se primesc notificări cu privire la data viitoare de descărcare a datelor de pe carduri și tahografe. De asemenea, software-ul avertizează cu privire la termenele de citire ratate.

Încearcă Tachoscan Web – cel mai bun software pentru analiza datelor de tahograf.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT și astfel îți protejezi afacerea!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *