• Știri

Prologis este lider mondial in detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale. Compania a publicat o analiza detaliata privind chiriile spatiilor logistice la nivel global, intr-un raport intitulat “Entering the Sweet Spot in the Cycle for Logistics Real Estate: An Extended Rental Rate Expansion.”

Chiriile pentru spatiile logistice vor creste cu peste 5% pe an


In acest raport, echipa de cercetare a companiei estimeaza o crestere a chiriilor cu peste 5 procente pe an pentru perioada 2014-2017. Se va atinge astfel o crestere totala de 20%-25% în acesti patru ani. Aceasta perspectiva este sprijinita de tendinta inregistrata de factorii de crestere structurali si relansarea elementelor operationale de baza.


“In mare, chiriile de azi inca nu pot sustine realizarea de noi constructii. Disponibilitatea tot mai limitata a spatiilor disponibile inverseaza aceasta dinamica.”, a afirmat Chris Caton, vicepresedinte si manager, Prologis Research.

Chiriile pentru spatiile logistice vor creste cu peste 5% pe an


“In plus, ne asteptam la o crestere a chiriilor care sa justifice construirea de noi spatii, precum si o perioada extinsa de mentinere a unor chirii crescute, mai ales pe pietele globale cu relansare ciclica din SUA si Europa”.


Raportul complet este disponibil online la sectiunea Cercetare doar pe www.prologis.com.
Prologis Research monitorizeaza, analizeaza si raporteaza tendintele cheie. Scopul este de a le oferi clientilor, investitorilor si publicului larg o perspectiva globala, pe scara larga.

Sursa foto:https://www.regatta.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *