• Logistică

Compania românească Simtel Team a investit 6 milioane de lei într-un nou spațiu logistic, în județul Prahova. Astfel, va deveni hub de aprovizionare pentru toate activitățile derulate de grup. Totodată, într-una dintre clădiri se vor produce roboți industriali. Simtel Team este o companie românească de inginerie și tehnologie, fondată în 2010. De doi ani, compania fondată de Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și are o capitalizare de piață de aproximativ 310 milioane de lei.

Mihai Tudor, CEO Simtel Team:

„Dezvoltarea accelerată a companiei a impus o reconsiderare a tot ceea ce înseamnă fluxurile de achiziții, aprovizionare și depozitare a materialelor necesare desfășurării în condiții optime a activităților noastre zilnice. Una dintre cele mai importante componente este cea reprezentată de spațiile logistice pe care le utilizăm. Astfel, în vederea eficientizării activității companiei, a fost necesară dezvoltarea unui spațiu logistic nou și modern, care să răspundă tuturor cerințelor noastre la nivel de logistică și aprovizionare, atât pentru perioada actuală, cât și în următorii ani. Prin intermediul noii facilități de depozitare, vom diminua timpii de transport și distanțele de livrare cu cel puțin 15%, comparativ cu situația din prezent și, de asemenea, vom optimiza durata de stocare a echipamentelor”, a declarat.

Simtel Team a investit 6 milioane de lei într-un spațiu logistic

Linie de producție roboți industriali

Spațiul logistic din Prahova este construit pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați și este format din două clădiri, hale de depozitare și platforme de manipulare. Totodată, una dintre clădiri a fost amenajată pentru linia de producție roboți industriali dezvoltați de Agora Robotics, companie în care Simtel deține o participație de 51%. Odată cu lansarea viitoarei linii de producție roboți industriali, Simtel vizează extinderea echipei cu personal recrutat din cadrul comunității locale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *