• Știri

“Pe 22 si 23 (februarie – n.r.), adica marti si miercuri, urmeaza doua zile de iarna autentica. Daca vantul se suprapune cu zapada, vom da o atentionare pentru partea de sud, Banat, Oltenia. Nu trebuie privita ca fiind complet rea vestea, pentru ca este nevoie in sud-est de un strat de zapada, pentru ca urmeaza, in 24-28 februarie, temperaturi destul de scazute, cu minus 18 grade la munte. In sud este la limita, noi ne asteptam la minus 8, minus 9 grade, sper sa nu fie sub minus 10 grade, si atunci stratul de zapada ar fi o protectie pentru culturi”, a spus seful ANM, intr-o conferinta cu prefectii, sustinuta de premierul Emil Boc la Palatul Victoria.

Sandu a mentionat ca temperaturile scazute se vor mentine pana pe 28 februarie si vor incepe sa creasca in perioada 1-6 martie, adaugand ca in Bucuresti ne-am putea astepta in intervalul respectiv si la 5 grade ziua si minus 3-4 grade noaptea.

“Spre primavara ne indreptam dupa data de 10 martie, cu temperaturi maxime de peste 10 grade, ceea ce iarasi este bine, pentru ca, daca se adevereste prognoza asta, despre inundatii vom discuta in a doua parte a lunii martie, eventual”, a conchis seful ANM. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *