• Știri

Sebastian Mahu are o experienta importanta in managementul proprietatilor, coordonand  cu succes proiectul Felicia Shopping Center din Iasi. El are un background solid pe partea de cercetari de marketing, unde a activat atat in mediul corporate, cat si in cel educational.
Sebastian Mahu s-a alaturat DTZ in noiembrie 2012,  cand proiectul Felicia a intrat in administrarea DTZ Echinox. In scurt timp, Sebastian a preluat si coordonarea unui nou proiect DTZ Uvertura Mall Botosani, unde s-a ocupat atat de gestiunea structurii administrative (personal, proceduri property management), cat si de coordonarea activitatilor de inchiriere si deschidere a centrului comercial. In acelasi timp, Sebastian a pus bazele unui nou produs DTZ – Retail METRICS, pornind de la nevoia proprietarilor de a imbunatati performantele centrelor comerciale.
„Cred ca, in general, activitatea de property management are incă multe de oferit clientilor, iar perioada pe care o traversam este propice inovatiei, conditionata insa de maxima eficienta. In DTZ am gasit o organizatie tenace, orientata spre excelenÅ£a, avand printre cei mai talentati si profesionisti oameni din piata, mediul perfect pentru a dezvolta aria de property management”, a comentat Sebastian Mahu, Head of Property Management, DTZ Echinox.
DTZ Echinox administreaza un portofoliu de 150,000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, în proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *