• Știri

Deoarece statiile pot comunica atat cu vehiculul care se incarca, cat si cu reteaua, utilizatorii sunt informati permanent in privinta disponibilitatii statiei si progresului incarcarii prin intermediul PC-ului sau al telefonului mobil. Sistemul poate chiar trimite un mesaj catre utilizatori atunci cand vehiculele sunt incarcate.

”Transportul urban este in continua schimbare. Masinile electrice devin o alegere de top pentru cei care conduc foarte mult in oras. Schneider Electric sustine aceasta tendinta de mobilitate electrica prin infrastructura de reincarcare, un element cheie pentru buna functionare a masinilor electrice” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.

Schneider Electric sustine promovarea vehiculelor electrice prin aplicarea vastei expertize in domeniul managementului energiei, in scopul dezvoltarii unor solutii de incarcare usor de utilizat, sigure, disponibile si eficiente energetic. Compania a dezvoltat parteneriate la nivel de grup in scopul dezvoltarii infrastructurii cu Parkeon, Total Belgium, Mondial 2010, EV Alliance, etc. smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *