• Știri

Trendul ascendent al cifrei de afaceri s-a datorat:

  • cresterii volumului de servicii cu livrare in aceeasi zi, in special in zona de e-commerce,
  • cresterii volumului pentru serviciile de tip tailor-made: livrari la ore programate, livrari pentru industria medicala si farmaceutica, pentru industria bancara si serviciul de food delivery, lansat in aceasta vara in Bucuresti.

Sameday Courier estimeaza pentru anul in curs o crestere cu 20%

In primele 9 luni ale anului, ponderea livrarilor in aceeasi zi in totalul cifrei de afaceri a crescut cu 48%. Aceasta tendinta se datoreaza si cresterii numarului de parteneriate pe care Sameday Courier le-a incheiat cu magazine din online.

Sameday Courier estimeaza pentru anul in curs o crestere cu 20%

„Retailerii online au inteles necesitatea de a le oferi clientilor servicii de livrare cu valoare adaugata. Cum ar fi livrarea in 3 ore sau livrarea la o ora programata. De la inceputul anului, 10% dintre clientii magazinelor online partenere Sameday Courier au optat pentru acest tip de servicii. Fapt ce ne face sa fim din ce in ce mai optimisti cu privire la oportunitatile de crestere a business-ului.”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.

Vanzari de 3,7 milioane de lei

Compania a inregistrat vanzari de 3,7 milioane de lei in primele noua luni din 2013. Sameday Courier a raportat o crestere de 27% pentru trimestrul 3.

Anul acesta, Sameday Couriera continuat sa investeasca in tehnologie si resurse umane. Astfel, compania a lansat o noua versiune a software-lui de procesare a trimiterilor. Acesta le ofera clientilor confirmarea de primire in timp real, si a investit in servere si device-uri mobile mai performante pentru curieri. In ceea ce priveste componenta umana, Sameday Courier investeste constant in traininguri de pregatire a echipei.

In 2014, compania isi va concentra resursele investitionale in tehnologie, imbunatatind in continuare sistemele informatice, atat la nivel hardware, cat si software.

Sursa foto: sameday.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *