• Știri

Unul dintre cei mai importanti factori a fost cresterea volumului de livrari ultra-rapide si speciale. Au existat evolutii pozitive au fost inregistrate pe toate liniile de business ale companiei. Principalele sectoare din care au provenit cele mai multe solicitari in primele trei luni ale lui 2014 au fost livrarile in aceeasi zi. Acestea au fost atat la nivel local, cat si la nivel international, cele in regim overnight si expedierile adresate de volum.

Sameday Courier cu cifra de afaceri record in trimestrul I

,,Cresterea inregistrata in T1 din 2014 este, pe de o parte, urmarea fireasca a efortului nostru inca de la infiintare. Pe de alta parte, exista o nevoie tot mai ridicata in piata pentru livrarile rapide, in aceeasi zi. Aceasta este principala noastra specializare. De exemplu, faptul ca noi putem livra la ore programate o comanda de la un magazin online oriunde in tara ne creeaza un avantaj competitiv important. De asemenea, contextul a facut posibila, intr-o anumita masura, si o redistribuire intre jucatorii din piata. Suntem optimisti in privinta felului in care va arata intreg anul 2014 pentru noi.”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager Sameday Courier.

Sameday Courier cu cifra de afaceri record in trimestrul I


In primul trimestru al anului 2014, compania a investit intr-o serie de tehnologii noi de transport la temperatura controlata. Acestea atat pentru segmentul medical, cat si pentru segmentul de food-delivery. De asemenea, Sameday Courier a investit intr-un modul informatic de interconectare a sistemelor companiei cu cele ale clientilor. Scopul consta in dezvoltarea unei noi aplicatii destinate clientilor pentru gestionarea livrarilor (My Own AWB) si realizarea integrarii cu aplicatia mobila Lokko, ce permite chemarea unui curier 24 de ore din 24 si efectuarea de livrari programate sau in aceeasi zi.


Pentru anul 2014, Sameday Courier estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 1.5 milioane de euro, in conditii de profitabilitate.

Sursa foto: sameday.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *