• Știri

Routier European Transport (RET), o companie de transport cu capital integral românesc, și-a deschis porțile pentru doi elevi în cadrul Săptămânii Meseriilor. Acești elevi sunt Raul și Alin, care studiază la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj Napoca.

„Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști. Acest parteneriat nu doar că oferă elevilor o perspectivă valoroasă asupra industriei, dar ne permite și să descoperim talente noi, care pot juca un rol crucial în inovația și succesul companiei noastre.”, a declarat Ioana Stoian, manager HR la RET.

Routier European Transport oferă burse de practică elevilor

Inițiativa a venit în urma unui angajament al companiei de a sprijini educația practică și formarea pe viitor a generațiilor de elevi actuale. Această colaborare dintre Routier European Transport și Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu reprezintă șansa elevilor la un schimb de experință unic, ce îi va ajuta să își transforme cunoștințele teoretice în practică și, mai apoi, vor putea înțelege cu adevărat tainele unei meserii. În cazul de față, Raul și Alin au lucrat alături de profesioniști, care le-au împărtășit experiențe din propriile lor cariere.

Routier European Transport oferă burse de practică elevilor din învățământul tehnic

Routier European Transport a acordat aceste burse pe baza unui concurs, unde câștigători au fost cei cu cele mai mari medii.

RET nu oferă doar șansa la o astfel de experiență, ci și ajutoare financiare. Se acordă burse de practică pentru elevii care lucrează în cadrul companiei și chiar oportunități de angajare. Routier European Transport încurajează internauții să sprijine acest proiect, urmârind prin această cale și progresul companiei pe parcursul timpului.

În contextul colaborării noastre de lungă durată cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj, săptămâna aceasta ne-a reamintit, o dată în plus, de valoarea importantă a parteneriatului nostru. 

Având ocazia de a-i avea pe acești elevi alături de noi în cadrul programului nostru de practică de-a lungul timpului, am putut să le oferim o experiență reală din activitățile noastre de zi cu zi. Sub îndrumarea echipei noastre, Raul și Alin au reușit să pună în aplicare cunoștințele teoretice acumulate la școală, transformându-le în abilități practice și înțelegere aprofundată a meseriei. Entuziasmul și dorința lor de a învăța sunt o sursă de inspirație pentru noi toți și ne confirmă valoarea inestimabilă a acestui schimb de experiență., a mai declarat compania legat de proiect.

Cine este compania RET?

Routier European Transport este o companie de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din țara noastră și oferă soluții integrate de transport în Europa, dar și dezvoltă tehnologii inovatoare ce optimizează procesele logistice ale companiilor partenere.

RET are trei filiale în Olanda, Germania și Italia și toate acestea oferă servicii personalizate de transport rutier, intermodal și servicii logistice- toate acestea la cele mai înalte standarde de perfomanță.

Routier European Transport are capital integral românesc, iar din 2023 le oferă clienților transport internațional electric și a devenit prima companie care face transport door-to-door (rutier-feroviar).

Sursă foto: https://routiertransport.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *