• Știri

Astfel, intre orele 11,30 si 14,30, se va restrictiona circulatia rutiera pe breteaua de legatura dintre str. Paris si sos. Kiseleff.

Intre orele 10,45 si 14,45 se va restrictiona circulatia rutiera pe benzile I, II si III pe bd. Aviatorilor, intre str. Arh. Ion Mincu si P-ta Victoriei, sensul spre P-ta Victoriei. De asemenea, pe intervalul orar mentionat, circulatia rutiera pe bd. Aviatorilor, sensul spre P-ta Victoriei, va fi deviata din P-ta Charles de Gaulle.

Potrivit PMB, nu se va bloca accesul si nu se va perturba buna desfasurare a activitatilor institutiilor de la locul de desfasurare a mitingului.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face un apel catre bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite zonele mentionate pentru a evita blocajele in trafic.

Miercuri, incepand cu ora 11,00, circa 1.000 de taxiuri vor fi plasate pe Bulevardul Aviatorilor pana la Piata Victoriei, iar alte cateva sute vor stationa in Piata Victoriei, unde, intre orele 12,00 si 14,00, va avea loc mitingul de protest. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *