• Știri

In Piata Constitutiei vor fi prezenti 250 de jandarmi, in Piata George Enescu, 150 de jandarmi, iar in zona Parcului Drumul Taberei aproximativ 50 de jandarmi.

Jandarmeria Bucuresti precizeaza ca la petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, organizata de municipalitate, sunt asteptate aproximativ 20.000 de persoane. Delimitarea zonei a inceput ieri, cu instalarea gardurilor de protectie.

Pentru buna desfasurare a evenimentelor din strada, din noaptea de Revelion, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bulevardul Unirii intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertatii in perioada 31 decembrie, ora 21.00 si 1 ianuarie, ora 6.00, precum si pe Bulevardul Libertatii intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, in perioada 31 decembrie ora 23.30 si 1 ianuarie ora 2.00.

La petrecerea de Revelion din Piata George Enescu, sunt asteptateaproximativ 30.000 de persoane, informeaza Jandarmeria Bucuresti. Probele si repetitiile vor incepe din 29 decembrie.

Circulatia rutiera in zona va fi restrictionata pe strada Franklin in perioada 29 decembrie, ora 7.00 – 1 ianuarie, ora 7.00. Alte restrictii vor fi impuse pe Calea Victoriei intre Piata Victoriei si strada I. Campineanu, strada Stirbei Voda, intre strada Luterana si Calea Victoriei, strada George Enescu, strada Episcopiei, strada C-tin Exarcu, strada Dem I. Dobrescu, strada C.A. Rosetti in perioada 31 decembrie ora 20.00 si 1 ianuarie ora 2.00, gradual, in functie de afluenta publicului.

O alta petrecere de Revelion este organizata de Centrul Cultural European Sector 6 in Parcul Drumul Tabarei – pe arealul lacului, fiind asteptate aproximativ 2.000 de persoane.

Jandarmii recomanda participantilor la evenimentele organizate in noaptea de revelion sa nu aduca la spectacole artificii, petarde, sticle sau cutii metalice cu bauturi alcoolice, sa nu arunce cu obiecte catre scene, sa nu forteze cordoanele de ordine, sa nu depaseasca limitele decentei in manifestarile comportamentale si sa tina cont ca manifestarile obscene si cele contra bunelor moravuri sunt sanctionate de lege. adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *