• Știri

Premierul Emil Boc sustine ca Executivul va propune Parlamentului un proiect pentru dezvoltarea a 10.000 de kilometri de drumuri judetene si locale, punctand faptul ca prioritatea in 2011 va fi sustinerea financiara a proiectelor europene in materie de autostrazi.

“Vom propune Parlamentului un proiect pentru dezvoltarea a 10.000 de kilometri de drumuri judetene si locale, un proiect extrem de important pentru dezvoltarea infrastructurii rurale. Asta inseamna ca drumurile judetene vor fi conexate cu cele din spatiul rural, pentru a-l face atractiv in continuare pe cel care traieste in mediul rural, sa aiba aceleasi conditii, sa se apropie de conditiile pe care le are in alta parte”, a declarat seful Executivului, la Europa FM.

El a mentionat ca, pentru 2011, in proiectia Guvernului sa afla autostrazile Deva – Orastie, Nadlac – Arad, Timisoara – Lugoj, Lugoj – Deva si Orastie – Sibiu, adica 288 de kilometri de autostrada, care intra in licitatie si care ar trebui sa fie finantati din fonduri europene si sa beneficieze de cofinantare de la bugetul national.

Premierul a declarat ca dezvoltarea infrastructurii reprezinta “cheia” pentru dezvoltarea Romaniei, pentru locuri de munca si pentru mai multi bani la bugetul de stat. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *