• Știri

Premiile CEEQA se decerneaza in fiecare an. Scopul este a recunoaste excelenta in investitiile imobiliare comerciale in 18 tari si pentru a prezenta realizarile acestui sector intregii comunitati internationale de afaceri. Toate aspectele legate de jurizarea premiilor sunt supervizate si auditate de firma de consultanta Deloitte.

Prologis desemnat Dezvoltatorul Industrial al Anului

Anul acesta, opt mari dezvoltatori industriali au fost nominalizati la titlul de Dezvoltatorul Industrial al Anului. Ben Bannatyne, managing director, Prologis, Europa Centrala si de Est, a acceptat premiul in numele companiei.

“Premiile CEEQA reprezinta o recunoastere a realizarilor din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Est. In cadrul acestora segmentul imobiliar industrial este doar o parte.”, a explicat Bannatyne. “Este o adevarata onoare sa atingem acest nivel de vizibilitate. Acesta reprezinta o dovada a tuturor eforturilor depuse de echipa noastra intr-un context economic nu tocmai ideal. Trebuie sa ii felicit pe toti colegii mei pentru acest succes remarcabil”.

Cea de-a 11-a Gala CEEQA a atras peste 600 de profesionisti in domeniul imobiliar din peste 40 de tari. Premiile au fost decernate in 26 de categorii, iar listele de nominalizati au fost anuntate in cadrul targului imobiliar MIPIM de la Cannes de la mijlocul lunii martie.

Prin implicarea sa activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care totalizeaza peste 3,6 milioane de metri patrati, Prologis este principalul operator de spatii de distributie in Europa Centrala si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013).

Sursa foto: https://www.ceeqa.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *