• Știri

Singurul spatiu vacant disponibil din zona D1 este Prague Modletice D1 – redenumit Prologis Park Prague D1 West II. Acesta dispune de un spatiu industrial modern care se intinde pe trei hectare in zona Modletice, aproape de iesirea 10 de pe autostrada D1, la aproximativ 11 kilometri sud-est de orasul Praga.

Prologis achizitioneaza un spatiu de 16.000 mp in D1, cea mai ravnita zona din Praga

“Acesta este cel de-al treilea parc achizitionat de Prologis in zona D1. De asemenea este o completare majora a portofoliului nostru deoarece niciun alt spatiu industrial de mari dimensiuni nu exista in vecinatatea acestuia si exista cereri din partea ocupantilor actuali de extindere a portofoliului nostru. Aceasta zona reprezinta cel mai activ si de succes segment de piata din Praga. In ultimele noua luni, Prologis a inregistrat o crestere puternica a activitatii. “, a afirmat Ben Bannatyne, Managing Director, Prologis Europa Centrala si de Est.

Prologis Park Prague D1 West II este pozitionat ideal pentru distributie pe piata interna si pentru a deveni un hub important in Europa Centrala. Acesta este situat la doar 20 de minute departare de Aeroportul International si face legatura dintre Praga si regiunea Brno. Ofera de asemenea acces la Ostrava, Bratislava si Viena. Se poate ajunge cu masina intr-o ora in Pilsen pe autostrada D5 si in patru ore pana in Munchen.

Sursa foto: Facebook Prologis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *