• Știri

Incepand cu luna august a anului 2013, PrioriPost, in parteneriat cu DPD, ofera un nou serviciu economic de curierat international rutier, efectuat in Europa. Prin utilizarea infrastructurilor celor doua branduri, PrioriPost isi propune sa creeze un serviciu rapid si sigur de livrari internationale, a carui principala caracteristica este raportul foarte bun calitate-pret. ”Era necesara dezvoltarea unui astfel de serviciu pentru a completa oferta de curierat international a PrioriPost. In portofoliul nostru exista deja serviciile EMS si Skypak, oferite in parteneriat cu alti operatori. Am vrut sa integram in PrioriPost si un serviciu international complementar, care sa fie la fel de eficient si de sigur, insa pe cale rutiera, pentru a putea oferi clientilor servicii la costuri reduse. Asa ne-am gandit la parteneriatul cu DPD, lider european in curieratul rutier. Pe scurt, ne-am concentrat sa oferim cel mai bun pret la o calitate de exceptie a serviciilor”, a declarat Octavian Badescu, Performance Manager al PrioriPost.

 

Serviciul ”RoadShip” va pune in comun infrastructura la nivel national pe care o detine Posta Romana cu infrastructura rutiera de talie internationala a firmei de curierat DPD. Parteneriatul dintre PrioriPost si DPD  va rezulta intr-un serviciu competitiv pentru piata de curierat locala, foarte accesibil atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

“Prin serviciul Roadship, dezvoltat in parteneriat cu PrioriPost, DPD ofera cetatenilor din Romania o solutie accesibila si sigura pentru expedierea corespondentei si coletelor in Europa. DPD inseamna azi o retea pan europeana care asigura cea mai eficienta solutie de livrare din punct de vedere cost, timp de tranzit, urmarire si siguranta. Ne bucura parteneriatul cu PrioriPost pentru acest proiect, care este creat pentru a facilita accesul oricarui cetatean la un serviciu de calitate, la costuri reduse”, declara Lucian Aldescu, CEO al DPD Romania.

Conducerea PrioriPost estimeaza o crestere de cateva procente a cifrei de afaceri in urmatorul an ca urmare a parteneriatului. Serviciul oferit impreuna cu DPD este complementar celor deja existente in portofoliul de servicii de curierat international al PrioriPost: SkyPak (serviciu international axat pe transport aerian, in parteneriat cu firma de curierat TNT Express), EMS (serviciu international de livrare de documente si marfuri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *