• Știri

Incepand cu luna iulie, PrioriPost, divizia servicii express a Postei Romane, isi lanseaza o platforma web proprie – www.prioripost.ro. Lansarea site-ului insoteste actiunile inscrise in noul plan de management al PrioriPost si urmareste cresterea vizibilitatii brandului in mediul online. Web-site-ul ofera informatii relevante celor interesati de serviciile PrioriPost si o segmentare clara si eficienta a acestora. Prin intermediul site-ului, PrioriPost pune la dispozitie un numar scurt de telefon (021-9794), precum si o adresa de contact (comenzi@prioripost.ro) pentru efectuarea rapida de comenzi online.
”Lansarea site-ului PrioriPost este o parte indispensabila din activitatea noastra si din noile masuri pe care le consideram necesare in vederea modernizarii brandului. Ne dorim sa ne apropiem cat mai mult de consumatori si sa venim in intampinarea lor utilizand toate mijloacele posibile – intre acestea, mediul online este o parte foarte importanta. Realizarea site-ului s-a produs rapid, rapid, oferind informatii in limbile romana, engleza si maghiara”, a declarat Octavian Badescu, performance manager la PrioriPost.
Ca parte a strategiei de crestere a vizibilitatii in mediul online, PrioriPost este prezenta si pe retelele sociale. Prin intermediul conturilor de pe platformele sociale, PrioriPost isi propune sa ofere un suport activ in ceea ce priveste intrebarile, nevoile si propunerile clientilor sai. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *