• Știri

Elementul de noutate adus de acest sistem tine de faptul ca masina va functiona exclusiv pe GPL. In aceste conditii, pornirea nu va mai necesita benzina, asa cum se intampla la instalatiile GPL cu injectie secventiala. Mai mult, acest sistem este unul care protejeaza mediul. Se ajunge la o reducere a emisiilor de CO2 cu 10%, fapt datorat proprietatilor chimice si fizice ale GPL-ului.
In plus, sistemul permite utilizarea la maximum a componentelor originale ale autoturismului si totodata creste eficienta motorului in mod semnificativ.

Prima instalatie GPL cu injectie lichida de gaz montata in Romania

„Suntem in permanenta conectati la nevoile clientilor nostri. Ne dorim sa le oferim cele mai bune solutii in materie de GPL. In acest context am realizat pentru prima data in Romania o conversie benzina – GPL pentru o masina cu injectie directa.”

“Sistemul folosit este unul performant si foloseste tehnologie de ultima generatie, iar studiile de specialitate il recomanda ca fiind un combustibil foarte potrivit pentru alimentarea unui motor cu injectie directa. Proprietarul primei masini pe care s-a facut conversia si-a dorit un sistem fiabil prin care sa reduca din cheltuielile cu carburantul, fiind o persoana care calatoreste foarte mult cu autoturismul, asa ca am mobilizat echipa pentru a oferi o solutie de calitate.”, a declarat Silviu Raicea, Director Comercial in cadrul AGR Autogas Group.

Prima instalatie GPL cu injectie lichida de gaz montata in Romania

Instalatia folosita de AGR Autogas Group este una de ultima generatie, adaptata pentru masinile cu injectie directa si premiata pentru cel mai bun produs la GasShow 2012, cel mai mare targ de specialitate din Europa.

Sursă foto: agrom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *