• Știri

„Plec de la Sinaia oarecum cu un gust amar. Toti cei din jurul meu au incercat de-a lungul timpului sa ma pregateasca pentru victorie, insa niciodata nu poti accepta foarte usor ca o piesa sa cedeze din senin”, spune Cosmin Dragnea.

Povestea, pe scurt

„Totul incepuse foarte bine in calificari, cand a trebuit sa ma adaptez la noile setari ale masinii pentru acest traseu”, a povestit Cosmin. El s-a clasat pe locul al treilea la Grupa A in Trofeul Sinaia desfasurat weekendul acesta pe traseul din celebra statiune de pe Valea Prahovei. „Totul a inceput pe la jumatatea primei manse de concurs, cand unul dintre diferentiale a cedat. Am coborat in parcul de service, unde echipa de asistenta tehnica a lui Lucian Radut, carora le multumesc si pe aceasta cale, a facut minuni, inlocuindu-l cu unul de rezerva in mai putin de 15 de minute. Intre timp si-a facut aparitia si ploaia, care chiar daca nu a tinut prea mult a reusit sa ne dea planurile peste cap pentru ca cel de-al doilea diferential era setat pentru asfalt uscat”, a punctat Cosmin Dragnea momentele cheie din acest weekend de la Trofeul Sinaia.

 „Voi face tot ce tine de mine”

Urmeaza o pauza de aproximativ sase saptamani pana la urmatoare etapa de viteza in coasta de la Campulung, perioada in care Mitsubishi-ul Lancer Evo VII va suferi o revizie amanuntita. „Dupa acest mic pas inapoi nu-mi mai ramane alta optiune decat cea a atacului. Voi face tot ce tine de mine pentru a obtine prima pozitie la Grupa A in etapele care au mai ramas de disputat”, a adaugat Cosmin Dragnea. Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *