• Știri

Compania italiana de anvelope a fost distinsa cu premiul „Most innovative supplier“ din categoria „calitate“. Decernarea a avut loc în cadrul unei ceremonii pe 5 Octombrie la Amsterdam. Distinctia s-a datorat tehnologiei sale Real Dynamic Curing: utilizata în procesul de vulcanizare a anvelopelor. Aceasta tehnologie este adoptata de Pirelli în cadrul fabricilor sale. Ea permite ca gradul optim de vulcanizare sa fie calculat pentru fiecare anvelopa prin utilizarea unui senzor de temperatura. Procesul în care caracteristicile unei anvelope sunt „reglate“ de caldura, reprezinta faza finala a procesului de fabricatie a anvelopelor si un factor determinant în calitatea produsului finit.

Premiul a fost înmânat domnului Maurizio Boiocchi, general manager Technology Pirelli.

Pirelli castiga premiul BMW Innovation Award

Pirelli este, de asemenea, unul dintre furnizorii cheie ai BMW la nivel mondial si în ceea ce priveste cantitatea de produse furnizate. Gratie centrelor de cercetare si unitatilor de productie situate în zone în care sunt vândute frecvent automobile din gama premium si vârf de gama, inclusiv Brazilia, China, Europa si SUA, Pirelli este capabila sa dezvolte anvelope care sunt perfect adaptate modelelor BMW din fiecare colt al lumii.

BMW Innovation Award

Pirelli produce în strânsa colaborare cu inginerii BMW în special anvelope run-flat, adaptate „pe masura“, special concepute pentru fiecare model. Aceste anvelope se pot distinge printr-un marcaj special cu stea pe partea laterala, care indica faptul ca anvelopele au fost special fabricate. Prin urmare, siguranta este îmbunatateasca si manevrabilitatea autovehiculului este maximizata.

Pirelli defineste peste 200 de omologari pentru Grupul BMW, la dimensiuni cuprinse între 16 si 21 inch. Lista lunga de modele echipate cu anvelope Pirelli include SUV-uri, precum X1, X3, X5 si X6, precum si Seria 1, Seria 2, Seria 2 Active Tourer, Seria 3, Seria 3 GT, Seria 4, Seria 5, Seria 6 Gran Coupé, si Seria 7. De asemenea, lista include si MINI Paceman si Countryman.

Sursă foto: www.press.bmwgroup.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *