• Știri

Viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, a multumit, luni seara, operatorilor de salubrizare, care au actionat cu promptitudine in cursul noptii trecute, pentru combaterea poleiului si a depunerii zapezii, in conditiile in care meteorologii au anuntat ninsori abundente, in Bucuresti.

Potrivit rapoartelor operatorilor de salubrizare, prima interventie a avut loc la ora 2.30, in sectoarele 1, 2 si 6, iar, dupa ora 3.00, in restul sectoarelor.

“S-a actionat cu substatte antiderapante pe majoritatea arterelor de circultie, in pante, rampe, poduri, dar mai ales pe arterele din Urgenta I. A fost acordata o atentie sporita gurilor de metrou, refugiilor RATB, statiilor de salvare, zonelor din apropierea unitatilor de invatamant si pasajelor. Au actionat un numar de aproximativ 90 de utilaje”, a mai spus viceprimarul.

Luni dupa ora 14.00 a inceput si interventia cu pluguri, iar dupa ora 16.00 erau in actiune peste 160 de utilaje.

Viceprimarul a spus ca traficul rutier la nivelul municipiului Bucuresti se desfasoara in conditii normale de iarna, asfaltul fiind la negru, dar le-a cerut operatorilor sa intervina pe tot parcursul noptii, mai ales ca prognoza meteo anunta ninsori si ger pana marti.

De asemenea, bucurestenii pot beneficia de ceai sau supa calda, in cantinele aflate in subordinea Primariei Bucuresti, respectiv Sfantul Constantin numarul 8 si Calea Grivitei numarul 216, ambele in sectorul 1, Agricultori numarul 44 si Bulevardul Dacia numarul 196, ambele in sectorul 2 si din Calea Ferentari numarul 91, sector 5.

Totodata, in Calea Serban Voda 164-168 si in Complexul de Servicii Socio Medicale al Municipiului Bucuresti, oamenii strazii vor primi ingrijiri si mancare calda.

De asemenea, municipalitatea ii roaga pe cetatenii Capitalei sa semnaleze la numarul de telefon gratuit 0800.821.218 orice caz privind oamenii fara adapost. mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *