• Știri

“Zona unde se amenajeaza acum parcarea devenise in ultimii ani un spatiu insalubru, iar cetatenii reclamau frecvent prezenta oamenilor strazii si a depozitelor de deseuri. in plus, incinta fostei autogari era deteriorata, fiind improprie pentru servicii de imbarcare/debarcare calatori”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6 remis Ziare.com.

Parcarea va avea o suprafata de aproximativ 17.000 de metri patrati, fiind delimitata la nord de bd. Iuliu Maniu, la sud de proprietatea particulara SC Autogara Militari SRL, la vest de str. Valea Cascadelor, iar la est de str. Oboga.

“Aceasta parcare va ajuta la decongestionarea traficului in una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala. Intersectia era mai mereu blocata din cauza numarului mare de masini care intra in Bucuresti de pe Autostrada A1 si a autoturismelor parcate la voia intamplarii. Sunt convins ca venim in intampinarea multor soferi care vor prefera sa isi lase masinile in siguranta in aceasta parcare si sa se deplaseze prin Bucuresti cu metroul sau RATB-ul”, a declarat primarul Cristian Poteras.

Un numar de 300 de locuri de parcare vor fi inchiriate pe baza de abonament, la tarifele stabilite de C.G.M.B. si practicate in toata Capitala, restul de aproape 400 urmand sa fie inchiriate cu ora. Sumele incasate vor intra la bugetul local si vor fi folosite pentru constructia si amenajarea de noi parcaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *