• Știri

Costul investitiei se ridica la aproximativ 4 milioane de lei.

Primaria Sectorului 6 anunta ca din totalul locurilor de parcare, aproximativ 350 vor fi inchiriate in regim de abonament, contra unei sume de 100 lei/luna. Restul locurilor de parcare vor putea fi inchiriate cu ora, tarifele fiind urmatoarele: 1,5 lei/h, 5 lei/12h si 10 lei/24h.

Plata pentru abonamentele lunare se face la casieria Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane – administratorul parcarii, iar cererile de inchiriere pot fi depuse la Biroul Parcari, situat in Aleea Bistra nr. 1, din Drumul Taberei (zona Favorit).

“Am certitudinea ca, prin parcarea pe care o dam in folosinta astazi, (nr.joi) venim in intampinarea multor soferi care, de acum inainte, vor prefera sa isi lase masinile in siguranta in aceasta parcare, si sa se deplaseze cu metroul sau RATB-ul.

Ma refer in special la cei care locuiesc in comunele din apropiere si vin la serviciu in Bucuresti. In plus, strazile si trotuarele din zona vor fi eliberate de masini si microbuze parcate neregulamentar”, a declarat primarul sectorului 6, Cristian Poteras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *