• Știri
Tranzacția anului în domeniul industrial

P3 este investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică. Compania a câștigat prestigiosul premiu pentru „Tranzacția anului în domeniul industrial.”, Decernarea a avut loc în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Premiilor CIJ.
P3 a primit această distincție ca urmare a încheierii contractului de extindere a retailer-ului Carrefour. Acesta este cel mai mare retailer din Europa și și-a extins cu 30.000 metri pătrați spațiul închiriat în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România.

“Suntem onorați să primim acest premiu! Este o realizare importantă și o recunoaștere a eforturilor noastre continue de a le oferi clienților clădiri de înaltă calitate. Clădirile sunt construite după standarde de generație viitoare, menite să respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european și să eficientizeze costurile operaționale. Nu există nicio satisfacție mai mare pentru noi decât să vedem cum soluțiile noastre integrate și excelentele servicii de client ajută la creșterea afacerilor chiriașilor noștri.”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 România.

Tranzacția anului în domeniul industrial


Gala Premiilor CIJ România 2016 a fost organizată de CIJ. Aceasta este cea mai importantă publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est. Și de asemenea este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2016 au participat aproximativ 350 de profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.


P3 deține, în prezent, 305.000 metri pătrați în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic. Sunt doar 13 kilometri față de centrul Bucureștiului și în imediata apropiere a șoselei de centură. De aceea accesul se face facil. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park. Compania are în plan continuarea extinderii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *