• Știri

Evenimentul marcheaza lansarea filialei locale a BPW International. Aceasta este una dintre cele mai influente retele de sustinere a femeilor implicate in antreprenoriat si/sau in pozitii de top management, prezenta in 100 de tari. Asociatia sustine crearea relatiilor de business intre membri diferitelor tari, parteneriate strategice si anteprenoriale.
Romania devine membru al organizatiei  la mai putin de un an de la depunerea cererii de aderare.

Antreprenoriatul feminin

In deschiderea congresului, Maria Grapini a vorbit despre anteprenoriatul feminin si despre puterea contractelor in mediul de afaceri.
In prima parte a zilei, Freda Miriklis, presedinte BPW International (Worldwide), Sabine Schmelzer, coordonatorul regiunii Europa, BPW International, au prezentat drumul parcurs de BPW in cinci continente, precum si care sunt beneficiile cooperarii internationale pentru oamenii de afaceri romani si cum se face mai usor tranzactia unei afaceri locale la nivel global.

Oportunitati de afaceri- de la nivel local la cel global

Oportunitati de afaceri- de la nivel local la cel global

Totodata, Valeriu Zgonea a explicat cum poti participa activ la schimbarile care au loc in noua economie globala. La randul sau, Arzu Ozyol, presedinte BPW Turcia, a incurajat  leadershipul feminin in afaceri in tari precum China si Mexic.

In ce-a de-a doua parte a evenimentului, Ovidiu Nicolescu, presedinte CNIPMMR, Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, Laszlo Pacso, presedinte ADESCO si coordonatorul Business Days, si Doina Binig, vicepresedinte strategie si COO Siveco Romania, vor vorbi despre anteprenoriat si globalizare.

Sursa foto: https://www.bpw-international.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *