• Știri

“O sa duceti dorul gropilor. Mai ales la intrare in Bucuresti. O sa intrebati Unde este groapa de altadata?“, a declarat Oprescu, la Antena 3.

“Le astup acum ca sa nu cada cu masina in gropi si sa si-o faca praf. Ca sa nu vad la televizor ca a cazut ala (n. red. un calator care a cazut luni seara la o adancime de aproximativ trei metri, intr-un canal situat pe bulevardul Basarabia, in apropierea complexului 23 August) in groapa. Am crezut ca a cazut intr-o groapa de pe strada”, a mai spus Oprescu.

Oprescu a spus ca “nesimtitii” din inregistrarea audio, in care declara ca vrea sa isi faca imagine pe nervii bucurestenilor, sunt cetatenii care isi lasa masinile pe marginea drumului si din cauza carora nu poate sa isi faca treaba.

Edilul a mentionat ca este pus in postura de a se ruga de asfaltatori sa isi faca treaba, mentionand ca nu tine cu ei, ci din contra, face tot posibilul sa ii faca sa isi faca treaba. “25 de milioane de euro neplatiti asfaltatorilor pentru ca nu mi i-au justificat, amenzi pentru ca nu au justificat asteptarile mele”, a adaugat Oprescu.

De asemenea, primarul general spune ca el nu este in razboi nici cu asfaltatorii, nici cu presa, ci cu “ideea ca primaria nu face nimic”. “Vreau sa le arat ca nu este asa”, spune Oprescu .

“S-a circulat in Bucuresti cu zapada care nu a mai cazut de 30 de ani in cantitatea asta? Am facut orasul functional? Raspunsul vi-l dau eu: Da. Gropile la ora actuala sunt astupate cand stam de vorba? O parte dintre ele, da”, a conchis primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *