• Știri

“Procedurile de deszapezire, care se desfasoara anevoios, au determinat autoritatile aeroportuare sa ia decizia inchiderii aeroportului Heathrow, redeschiderea aeroportului fiind estimata pentru ora 12 :00 UTC (ora 02:00 a.m. ora locala Bucuresti)”, se spune in comunicat.

De asemenea, si cursa TAROM ROT391 Bucuresti-Londra  de sambata a aterizat la Bruxelles din cauza situatiei de pe aeroportul Heathrow, urmand a se intoarce duminica la Bucuresti, din cauza inchiderii aeroportului londonez. Aeronava a decolat catre Bucuresti la ora 14:01, ora locala a Romaniei.

“In prezent, reprezentantii TAROM de la Londra depun toate eforturile pentru a asigura asistenta celor 186 de pasageri programati pentru zborul TAROM ROT392 de duminica, ce a fost anulat. Pasagerii TAROM aflati in aeroportul Heathrow sunt rugati sa contacteze compania, prezentandu-se la ghiseul TAROM din incinta aeroportului,  situat in Terminalul 4, zona F 66”, se mai arata in comunicat.

Reprezentantii TARPM reamintesc pasagerilor ca au posibilitatea de a fi reprogramati gratuit pe zborurile urmatoare ale companiei sau de a solicita returnarea contravalorii biletelor, in cazul in care doresc sa renunte la calatorie.

“Intrucat inchiderea aeroportului Heathrow a determinat depasirea capacitatii de cazare a hotelierilor londonezi, gasirea unor solutii de cazare este dificila, la fel ca si asigurarea transferului aeroport-oras. Compania TAROM va deconta cheltuielile pentru acei pasageri care isi pot gasi singuri cazare si transfer aeroport – oras”, spun reprezentantii TAROM. cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *