• Știri

Potrivit informatiilor postate pe site-ul aeroportului mentionat, duminica dimineata, toate zborurile erau fie intarziate, fie amanate. O situatie similara se inregistreaza si pe aeroportul Vnukovo din Moscova.

Conform agentiei ITAR-TASS, oamenii nu au locuri suficiente in salile de asteptare si sunt nevoiti sa stea pe jos. Sunt pasageri care asteapta de 5-6 ore, insa companiile aeriene nu le-au oferit nici alimente, nici apa.

Pe de alta parte, primarul Moscovei, Iuri Lujkov, criticat aspru in aceste zile ca nu si-a intrerupt concediul intr-o perioada cand capitala rusa se sufoca din cauza fumului si a aerului poluat in urma incendiilor de vegetatie, a decis sa-si intrerupa vacanta.

Anuntul a fost facut de purtatorul sau de cuvant, Serghei Toi, care a infirmat informatiile difuzate anterior de o agentie de presa rusa, precum ca primarul Lujkov s-ar afla in vacanta in SUA. Acesta a spus ca Lujkov a decis sa-si intrerupa concediul si tratamentul unei leziuni pe care a capatat-o la sala de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *